Ingezonden persbericht

Dentiva.com genomineerd voor adverteerdersprijs 2000

AMSTERDAM, 11-05-2001 -- Steeds meer tandartsen zien internet als verlengstuk praktijk Amsterdam, 11 mei 2001 -- Dentiva.com is genomineerd voor de SAN-Accent in de categorie business-2-business. Uniek, omdat een nominatie in de zogeheten Dentale branche niet eerder voorkomt in de historie van de Accenten. Madeleine Bosch, marketing manager dentiva.com: "We zijn bijzonder blij dat onze introductiecampagne genomineerd is. We hechten veel waarde aan de nominatie, omdat het vakgenoten zijn die het oordeel vellen."

De SAN Accenten worden jaarlijks uitgereikt aan de adverteerder die de meest onderscheidende, originele en opvallende campagne heeft gevoerd. Bij de beoordeling let de jury op de mate waarin de adverteerder erin is geslaagd een succesvolle invulling heeft weten te geven aan de geformuleerde doelstellingen. Daarbij de communicatie- en media-strategie niet uit het oog verliezend.

Breken met traditie Dentiva.com heeft de introductiecampagnes samen ontwikkeld met het bureau Four Interim. Toen het bureau uit Amsterdam in februari van 2000 werd gebrieft, was de naam dentiva.com nog niet eens bekend. De doelstelling was om dentiva.com te introduceren als dé website voor tandheelkundige professionals in Europa. Bosch: "Tandartsen zijn niet per definitie mensen die hun kennis via het internet vergaren. Met dentiva.com doorbreken we eigenlijk de traditionele wereld waarin zij 'opereren'. En dat is in een relatief korte tijd prima gelukt. Dentiva.com wordt steeds meer gezien als verlengstuk van de tandarts. Tandheelkundigen door heel Europa kunnen met elkaar discussiëren, online producten kopen en vakliteratuur lezen. In allerlei uitingen hebben we ze daarop gewezen. En, zoals de nominatie bevestigt, met succes."

Dentiva.com Dentiva.com heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en werd in 1999 opgericht door Matthew Boatfield, de Chief Executive Officer, Roger Kollbrunner, Chief Operations Officer, Alexander Tollmeijer, Chief Knowledge Officer, and Julien Harneis, Chief Fulfillment Officer. Dentiva.com is Europa's meest toonaangevende e-business bedrijf op tandheelkundig gebied. De tandheelkundige industrie is constant in ontwikkeling en processen en technologieën veranderen snel. Dentiva.com helpt professionals op de hoogte te blijven van trends, nieuwe behandelmethoden en productontwikkelingen. De site van dentiva.com bevat het laatste nieuws op tandheelkundig en tandtechnisch gebied. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om online, door een druk op de knop, tandheelkundige goederen te bestellen en om kennis en informatie uit te wisselen met collega's in verschillende Europese landen.



Ingezonden persbericht