OPENING BOUWMATRON BEVERWIJK
Samenwerkingsverband tussen 5 groothandelbedrijven nu ook in Beverwijk

Geachte redactie,

Na de succesformule van Bouwmatron Haarlem vanaf 1994, is de tijd gekomen om uit te breiden met een tweede vestiging. Op 11 mei 2001 opent Bouwmatron Beverwijk officieel haar deuren. Bouwmatron is een samenwerkingsverband tussen 5 aan de bouw gelieerde groothandelsbedrijven, gericht op de professionele bouwsector. In navolging op het succes van Bouwmatron in Haarlem, vindt u aan de Laan van Meerestein 12 in Beverwijk de meest uiteenlopende materialen onder één dak.

Als groothandel in sanitair en installatiematerialen voldoet PLIEGER al jaren aan de verwachtingen van de klant, terwijl KEUR al ruim 75 jaar toonaangevend is op het gebied van houtproducten, bouwmaterialen en keukens. Voor de verhuur van bouwmachines en gereedschappen kan men terecht bij HMS, een betrouwbare partner in de bouwwereld. WITEX verzorgt een waterdicht aanbod waar het gaat om allerhande dakproducten en BOOGAARD is de specialist binnen BOUWMATRON op het gebied van gereedschappen en ijzerwaren. Elke partner houdt z'n eigen branche nauwlettend in de gaten en innovaties worden op de voet gevolgd en ingevoegd in het eigen assortiment.

Naast uitgebreide showrooms en eeuwenlange gebundelde ervaring onderscheidt Bouwmatron Beverwijk zich o.a. door de snelle afhaal- en leveringsservice en een uitstekende bereikbaarheid met ruimschoots voldoende parkeerplaatsen.

U bent van harte welkom bij de officiële opening van Bouwmatron Beverwijk op 11 mei a.s. vanaf 16.00 uur. Bouwmatron Beverwijk is gelegen aan de Laan van Meerestein 12 te Beverwijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jan Pronk, tel. (023) 516 07 26