PECOMA

Pecoma organiseert Carrière Rally

ICT-Specialist Pecoma organiseert op 12 mei de Pecoma Carrière Rally op Circuit Park Zandvoort.

De Pecoma Carrière Rally is bedoeld voor ICT'ers met minimaal 3 jaar werkervaring die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. Tijdens deze dag leren de deelnemers niet alleen rallyrijden, maar ook meer over zichzelf. Hoe functioneer je in teamverband en hoe ga je om met het nemen van beslissingen onder tijdsdruk. Professionals uit de wereld van rally, sport en assessment beoordelen de deelnemers en evalueren dit aan het eind van de dag. Tijdens de dag zal Pecoma Amsterdam zich uitgebreid aan de aanwezigen presenteren.

Meer informatie over de Pecoma Carrière Rally vindt u op www.pecomal.nl. U kunt natuurlijk ook bellen (020) 460 95 55 of mailen naar recruitment@pecoma.nl

Bij Pecoma werken op dit moment zo'n 500 mensen vanuit vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Groningen. Bij de vestiging in Amsterdam werken circa 300 mensen aan uitdagende ICT-projecten bij gerenommeerde klanten. Pecoma doet voornamelijk projecten op het gebied van managementinformatiesystemen, het beheer van applicaties en infrastructuren, en het optimaliseren en web-enabled maken van bestaande systemen.

11 mei 01 17:30