Digitale Gemeente Houten

Rock & Roll Festival

donderdag 29 maart 2001 - Bron: Houtense Even. Stichting/de Rotary

De "Houtense Evenementen Stichting" ondersteund door de Rotary, bereid momenteel een groots dansfestival voor. Dit dansevenement zal in principe op Zaterdagavond 12 Mei a.s. in de grote zaal van het Expo Centrum Eurecto in Houten plaatsvinden
Het batig saldo van deze avond gaat naar kindertehuis de Vluchtheuvel in Scheveningen.

Moeilijk opvoedbare kinderen.
In Kinderhuis de Vluchtheuvel worden kinderen in de leeftijdsgroep van 2 tot 8 jaar ondergebracht die thuis niet opvoedbaar zijn. De opvoeding en verzorging wordt door een team van o.a. pedagogische medewerkers overgenomen. Het kindertehuis is gehuisvest in een oud pand dat veel onderhoud vergt. De inkomsten bestaan hoofdzakelijk uit een overheidsbijdrage waarmee de boel net draaiende te houden is. De opbrengst van de avond wordt gebruikt om iets extras te kunnen doen als vervangen van totaal versleten vloerbedekking, gordijnen, kleding en schoeisel.
Om deze redenen is dit bijzondere kinderhuis als goed doel geselecteerd.

Dress-up and Danceparty
De uitgaansmogelijkheden voor 30 plussers in de regio rond Utrecht zijn zeer beperkt. Het grote succes dat gelijksoortige dansevenementen elders hebben, was de aanleiding om voor deze doelgroep een groots evenement te organiseren.
Momenteel zijn de onderhandelingen nagenoeg afgerond met twee bekende regionale groepen die muziek uit de jaren 60 en 70 spelen;The Murphy Jets en Group Sixties. Beide groepen hebben een grote schare fans in Utrecht en omstreken. Ook de rock & roll groep The CoolCats staan op het verlanglijstje van de organisatoren. Het hoogtepunt van deze avond is de oude rocker Peter Koelewijn.
Verder zal er een rock & roll demonstratie zijn; zijn er (gratis) kapsters aanwezig; loopt er een speciale fotograaf rond en is er een bijzondere cocktailbar voor exotische cocktails van welleer. De avond wordt door een ervaren entertainer aan elkaar gepraat. Voor de best verklede bezoekers, in zestiger jaren kleding, zijn er prijzen beschikbaar. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).