Dreamteam Radio 538 verzorgt unieke drive in show
Opbrengst ten goede van slachtoffers Enschede

Hilversum, 10 mei 2001 - Aankomende zaterdag zullen Edwin Evers, Erik de Zwart en Jeroen van Inkel de Radio 538 drive in show verzorgen in uitgaanscentrum Two Brothers in Harkstede. Vorig jaar heeft Radio 538 deze drive in show ter beschikking gesteld tijdens een veiling. De opbrengst kwam ten goede van de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede. Dit weekend is het precies een jaar geleden dat deze ramp plaatsvond.

Vlak na de ramp heeft een groot aantal radiostations een gezamenlijke actie gevoerd ten behoeve van de slachtoffers in Enschede. De actie heeft ruim f 600.000,-- opgeleverd. Radio 538 heeft die dag allerlei zaken geveild en samen met haar luisteraars bijgedragen aan de totale opbrengst. Albert Kuil van uitgaanscentrum Two Brothers heeft het hoogste bod uitgebracht op deze speciale 538 drive in show.

Radio 538 directeur Erik de Zwart: "Als wij op deze wijze het nuttige met het aangename kunnen verenigen, dan ben ik blij dat we toch een klein steentje bijdragen, al zal het natuurlijk niet direct het leed van de slachtoffers verlichten. Kon je maar wat meer doen; de hele nasleep van deze ramp zal nog jaren als een molensteen op de schouders van de inwoners van Enschede liggen."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (