Digitale Gemeente Houten

Op 12 Mei Dress-up and Danceparty in Houten.

maandag 16 april 2001 - Bron: Houtense Evenementen Stichting

Enige weken geleden meldde de "Houtense Evenementen Stichting" een groots dansevenement. Met de organisatie van dit evenement willen zij zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor het Kinderhuis de Vluchtheuvel in Scheveningen, waar jonge (2-8 jaar), uit huis geplaatste kinderen verzorgd en opgevoed worden. Het tehuis heeft alleen een overheidsbijdrage als hoofdinkomen waardoor elk extraatje dankbaar geaccepteerd wordt.

Voor deze fundraising activiteit wil de organisatie zoveel mogelijk mensen bereiken om een groot geldbedrag in te kunnen zamelen. Daarom is gekozen voor een festiviteit, waarvan aangenomen mag worden, dat dit veel belangstelling zal trekken.
Bedrijven in de regio sponsoren onderdelen van dit swingende festival.

Non-stop Swingen op Gouwe Ouwe van weleer. Lekker een avond swingen op ouwe hits uit de 50, 60 en 70-tiger jaren voor 30-plussers uit Houten, Nieuwegein, Vreeswijk, Wijk bij Duurstede, Odijk, IJsselstein en Utrecht. Peter Koelewijn, de bands The Murphy Jets, Group Sixties en The Coolcats zijn inmiddels gecontracteerd voor een avond non-stop muziek op 12 Mei a.s. in het Expo Centrum Euretco in Houten.

Het festival vindt plaats in de grote zaal van het beursgebouw. Vanwege de goede bereikbaarheid en parkeerruimte is voor deze locatie gekozen. De zaal biedt plaats aan circa 1500 bezoekers. Om de avond absoluut te laten slagen heeft de organisatie veel tijd aan de inrichting van de zaal besteed. Zo zullen er (gratis) kapsters zijn waar de dames een suikerspin uit de jaren 60 kunnen laten kappen; een fotograaf loopt de hele avond rond om alles en iedereen vast te leggen, waarbij de fotos direct gekocht kunnen worden. In een speciale bar staat de Nederlands kampioen 1999 cocktailmixer allerlei exotische drankjes te creëren. Tevens zal er een rock & roll dansdemonstratie worden gegeven. Een entertainer neemt de programmabegeleiding van de avond voor zijn rekening en er kan de gehele avond voluit gedanst worden!

Als extra opluistering wordt iedereen gevraagd (vrijwillig) in kleding uit deze tijdsperiode te komen. Prijzen voor de leukste, gekste en origineelste creaties worden gedurende de avond uitgereikt.

Een uitgekiend verlichtingsplan zal de spectaculaire optredens een extra dimensie geven. De toegangsprijs bedraagt: fl. 39,50 per persoon.
Voorverkoopadressen voor toegangskaarten voor deze avond zijn :

Houten:
Drankengroothandel Ab van Dort,
Plein 8 in het Oude Dorp
Tel: 030-6351146

Vivant,
Het Wed 18 op het Rond
Tel: 030-6375788

Wijk bij Duurstede:
B.Kragten
Kotter 67
Tel: 0343-573311

Utrecht:
Kledingzaak Conemans
Mariaplaats 8a
Tel: 030-2310388

Nieuwegein:
Toerkoop Reisburo v.d. Bogaard
Makadocenter 20
Tel: 030-6036787

J.Kortland
Utrechtsestraatweg 45
Tel: 030-6036405


Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).