persbericht: LSVb kiest nieuw bestuur

Persbericht Landelijke Studenten Vakbond

t.a.v. de onderwijs-,politieke en personalia redactie

LSVb kiest nieuw bestuur

Utrecht, 12 mei 2001 - De Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) heeft het bestuur voor het jaar 2001-2002 gekozen. Zij zal op 30 juni 2001 het huidige bestuur opvolgen. De Algemene Leden Vergadering heeft unaniem de volgende mensen gekozen:

Sofie Joosse als voorzitter:

Sofie (23) studeert rurale ontwikkelingssociologie aan Wageningen Universiteit. Ze was lid van het bestuur van de Wageningse Studenten Organisatie (WSO, lidbond LSVb) en voorzitter van de LSVb-studentenlijn. Ze heeft zojuist haar werkzaamheden bij de vereniging voor Personele Samenwerking Ontwikkelingslanden (PSO) afgerond.

Johan Bokdam als vice-voorzitter:

Johan (23) studeert politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was coördinator van het onderzoeksbureau van de ASVA Studentenunie (lidbond LSVb) en actief in zijn opleidingscommissie en studievereniging Macchiavelli.

Manon Geven als secretaris:

Manon (21) studeert sociaal wetenschappelijke informatica aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor behaalde zij haar bachelors graad aan het University College in Utrecht. Verder heeft zij journalistieke ervaring en was zij actief in verschillende commissies binnen en buiten haar studie, waaronder de introductiecommissie van haar opleiding.

Pieter Dronkers als algemeen bestuurslid:

Pieter (21) studeert theologie aan de Theologische Universiteit Kampen en volgt daarnaast vakken politicologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij was voorzitter van het Studenten Overleg Kampen, heeft een landelijk overleg voor theologiestudenten opgezet en was daarnaast actief op het culturele vlak.

Nikki Heerens als penningmeester:

Nikki (25) studeert agrarische ontwikkelingseconomie aan Wageningen Universiteit. Hij zat voor de Progressieve Studenten Fractie in de universiteitsraad. Hij zat in de opleidingscommissie van zijn studie en was verder actief binnen diverse kritische groeperingen in Wageningen.