Persbericht

Geldrop, april 2001

Ruim Baan in Zuid-Holland, de schakel tussen werken & leren Vacatures en opleidingen in de regio!


Organisatie Groep Zuid BV organiseert voor de 2de keer in successie, Ruim Baan in Zuid-Holland "de schakel tussen werken & leren. Op 12 & 13 mei zal in de Statenhal Den Haag (NCC) een actueel overzicht van vacatures en opleidingen in de regio te vinden zijn. De beurs heeft als doel om een totaaloverzicht te creëren van concrete banen en combinatie met (interne-)deeltijd opleidingen, cursussen en leer-/werktrajecten. Om zo vraag en aanbod vanuit het bedrijfsleven en de markt beter op elkaar af te stemmen.

Op de beurs zal een gevarieerd aanbod gepresenteerd worden van verschillende bedrijven, instellingen en opleidingen. Door deze verscheidenheid zal er voor iedere bezoeker een geschikte baan en/of opleiding te vinden zijn. Middels het Matching-cafe kan er een directe match gemaakt worden tussen de bezoeker en zijn gewenste baan.

Tijdens de beurs zijn er een aantal interessante initiatieven. Naast de informatieve lezingen/workshops is er ook gratis professionele kinderopvang. Vrijwel alle branches zijn vertegenwoordigd op deze unieke beurs. Voor het deelnemersveld kan men kijken op: www.ruimbaanin.nl. (editie zuid-holland). Kijk op de bussen van ConneXXion, let op in de bioscoop, of luister naar de radio. Je mag het niet missen!!

De beurs is zaterdag 12 mei en zondag 13 mei geopend van 10:30-17:30 Gratis Entree.

Nader informatie kunt u verkrijgen bij:


Organisatie Groep Zuid BV
Mevr. Angela Aelberts
Tel: 040-297 94 94
Mobiel:06-50897060
angela@ogz.nl