MAAN EN MUIZENKONING IN VRIJE AKADEMIE DELFT

In de Binnenhof van de Vrije Akademie speelt het toneelstuk 'De Maan en de Muizenkoning'. Het stuk is geschreven door Imme Dros en is een bewerking van het boek 'Annetje Lie in het holst van de nacht'.
Leerlingen van de toneelvoorstellingsklassen 1 van de Jeugdtheaterschool van de Vrije Akademie spelen in het weekend van 12 en 13 mei en in het weekend van 18, 19 en 20 mei acht verschillende voorstellingen. Kaarten voor deze voorstelling kosten f 10,00.

Vier groepen van toneelvoorstellingsklas 1 werkten met de tekst van dit toneelstuk en spelen de voorstelling op hun eigen manier in hetzelfde decor. Een meisje logeert bij haar oma aan zee. Haar vader heeft haar daar gebracht en komt maar niet terug. 's Nachts vindt zij onder haar donsdeken het holst van de nacht. In het holst van de nacht beleeft zij allerlei wonderbaarlijke avonturen. Op haar zoektocht naar haar eigen huis wordt ze geholpen door de Maan in zijn maanboot en de Muizenkoning.
Een spannende voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Als je niet weet waarom je vader je bij je oma heeft gebracht, als je niet weet waar je moeder is, als je ouders niets van zich laten horen...... In 'De Maan en de Muizenkoning' maakt een meisje zich zorgen. Zal ze haar ouders nog terugzien, wordt alles weer net als vroeger? Ze belandt in een griezelige droomwereld waar alles tegen haar samen lijkt te spannen....

De regie is in handen van vier verschillende docenten: Ellen Bavinck, Ann Meyer, Hans Hollander of Mieke van Schie. De voorstellingen zijn op zaterdag 12 mei, zondag 13 mei, vrijdag 18 mei, zaterdag 19 mei en zondag 20 mei om 20.00 uur. Zondag 13 mei om 13.30 uur en 16.00 uur. Zaterdag 19 mei om 14.30 uur.

Toegangskaarten voor deze voorstelling kosten f 10,00 en zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Vrije Akademie Delft, Westvest 9 op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en indien beschikbaar aan de zaal.