PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Zondag 13 mei 2001, motortoerrit over 100 kilometer.

MTC Motovatie organisteert haar vijfde lustrumrit!

Onder het motto "naar de bollen" houdt MTC Motovatie op zondag 13 mei aanstaande haar vijfde lustrumrit. Deze Amstelveense motortoerclub organiseert die dag een rit welke circa 100 kilometer lang is en brengt de enthousiaste motorrijd(st)er langs een aantal mooie plekken door de bollenstreek. Met het mooie weer in het vooruitzicht belooft het een bijzonder kleurrijke rit te worden!

Vanaf de start in Amstelveen voert de route via Uithoorn en Nieuwkoop richting Leimuiden. Het 'keerpunt' is in Roelofarendsveen om via Hillegom langs de Keukenhof te rijden. Tenslotte gaat de rit door Burgerveen terug naar Amstelveen. In het clubhuis van MTC Motovatie kan daarna nog geruime tijd worden genoten van de gezellige aprés-moto.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan er worden gestart. Vanaf 10:30 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden. Deelname is voor leden gratis, niet leden betalen Fl. 7,50 per persoon. De start is ook dit keer bij het clubgebouw op Sportpark NFC aan de Sportlaan te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw: 020-6432317.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft dit jaar de prijs behaald voor sportiefste club van Nederland. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Ilja v/d Liet: 020 - 632 60 00
Ferry v/d Meij: 020 - 497 64 20
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen aan de Sportlaan-West op Sportpark NFC.

Amstelveen, 6 mei 2001