Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 19

In de komende week worden de volgende vergaderingen gehouden:

Maandag 14 mei, commissie Welzijn en Cultuur. Op de agenda staat onder meer: - een terugblik op de commissievergadering over De Nollen; - beschikbaarstelling middelen/subsidies: subsidie 2001 vereniging Sri Varatharaje Selvavinayagar; subsidie 2001 werkgroep Opvang Antillianen; subsidie 2001 Anti Discrminatie Bureau Noord-Holland Noord; subsidieverzoek Internationaal Vrouwencentrum voor het organiseren van een training interculturele communicatie; - sociale vernieuwing 2001/ subsidie bewonersorganisaties

Dinsdag 15 mei, Jongerenadviesraad. Op de agenda onder meer: - jongerenhuisvesting in Den Helder; - jongerenaccomodatie Tuindorp, stand van zaken. - voortgang werkgroepen. Locatie: kamer 1.54 in het stadhuis.

Woensdag 16 mei, Commissie Stadsontwikkeling. De agendapunten voor deze vergadering waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: mei 10, 2001