Gemeente Zoetermeer

Wegwerkzaamheden aan de Gaardedreef, vanaf 14 mei a.s.

Op maandag 14 mei a.s. gaan de voorbereidende werkzaamheden van start om de Gaardedreef van een nieuwe asfaltlaag te voorzien. In verband hiermee zal de Gaardedreef de komende weken in vijf fasen worden afgesloten voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden zullen alle woongebieden die normaliter aansluiten op de Gaardedreef en de Dadelgaarde wel bereikbaar zijn. De hoofdverkeersomleidingen worden ter plaatse met borden aangegeven.
Naar verwachting duren de totale werkzaamheden circa zeven weken.

De werkzaamheden beginnen aan de zijde van de Du Meelaan / v. Aalstlaan en eindigen bij de Parkdreef / Akkerdreef, resp. van 14 mei t/m 30 juni.
Afhankelijk van welke fase wordt afgesloten, is alleen nog doorgaand verkeer mogelijk via de Dadelgaarde.
Ten gevolge van de werkzaamheden zal echter ook de Dadelgaarde in de week van 4 juni afgesloten zijn voor het doorgaande verkeer. In de periode vóór 4 juni is dus verkeer over de Dadelgaarde mogelijk via de Gaardedreef, richting Parkdreef / Akkerdreef en ná 10 juni via de Gaardedreef, richting v. Aalstlaan / Du Meelaan.

Openbaar vervoer
Als gevolg van de afsluiting zal de busverbinding, lijn 50 en 54, waarvan de route loopt door de Dadelgaarde en Gaardedreef vanaf 4 juni a.s. gedurende 4 weken worden omgeleid via de Edisonstraat, Ruimtebaan en de Spruitkoolakker. Hierover zijn ook mededelingen op de bushalte te vinden.

De genoemde data kunnen in verband met slecht weer iets afwijken.



Gemeente Zoetermeer © May 2001

Last update: 4 May 2001 (16:35)