Geachte redactie,

Bijgaand zend ik u persinformatie van Symantec betreffende de benoeming van Philippe de Moras tot Director Western Region.

De illustratie kunt u bekijken en eventueel downloaden via:


--
Met vriendelijke groet,

Louise Michiels
Hollander en Van der Mey/MS&L
Koninginnegracht 95
2514 AK Den Haag
Tel: 070-3549000
Fax: 070-3503145
E-mail: info@hvdm.nl

Persinformatie

SYMANTEC BENOEMT PHILIPPE DE MORAS TOT DIRECTOR WESTERN REGION

Leiden, 14 mei 2001 - Symantec, wereldwijd toonaangevend in Internetbeveiligings- technologie, stelt Philippe de Moras aan als Director Western Region. In deze functie geeft hij leiding aan de vestigingen van Symantec in de Benelux en Frankrijk. De Moras is tevens verantwoordelijk voor de integratie van het onlangs door Symantec overgenomen bedrijf AXENT Technologies, en de verdere ontwikkeling van de producten van Symantec op de zakelijke en consumentenmarkt in de Benelux, Frankrijk en de Franssprekende Afrikaanse landen.

De Moras volgt Philippe Dumont als Director Western Region op. Dumont is benoemd tot Senior Director Global Customer Satisfaction bij Symantec. Voordat Philippe de Moras bij Symantec in dienst trad, was hij algemeen directeur bij Internet Security Systems (ISS), een Amerikaanse leverancier van beveiligingssoftware. Ook vervulde De Moras diverse functies bij andere ICT-bedrijven. Zo was hij hoofd van de regio Frankrijk en Benelux bij Allied Telesyn en werkte hij drie jaar bij IPM Conseil als consultant. Bij Hewlett-Packard werkte de Moras elf jaar onder andere als directeur Human Resources. De Moras begon zijn loopbaan ruim 27 jaar geleden als commercieel ingenieur bij IBM France. Voor die tijd studeerde hij rechten.

Symantec
Symantec, internationaal marktleider op het gebied van Internet beveiligingstechnologie, levert aan bedrijven en consumenten een brede reeks software-oplossingen op het gebied van content- en netwerkbeveiliging. Symantec is op de zakelijke markt toonaangevend leverancier op het gebied van virusbescherming, filtertechnologieën voor Internet en e-mail-inhoud, en risk management en detectietechnologieën voor netwerkbeveiliging. Op de consumentenmarkt is Symantec bekend van de producten die onder de naam Norton worden aangeboden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië en het bedrijf heeft vestigingen in 37 landen. Het Europese hoofdkantoor, het Symantec Benelux kantoor, het Symantec AntiVirus Research Center (SARC) en de afdeling technical support zijn gevestigd in Leiden. Symantec is sinds 1989 op de beurs genoteerd. De aandelen worden verhandeld op het Nasdaq National Market System onder het symbool SYMC.
Meer informatie over Symantec en haar producten (met de mogelijkheid om direct aan te schaffen) is te vinden op de website: www.symantec.com


- einde persbericht -