Ernst & Young

Winnaar Beste Ondernemers Visie 2001: Monique Brummans van Diemen & Van Gestel

14 mei 2001 - Monique Brummans, directeur en medeoprichter van het werving- en selectiebureau Diemen & Van Gestel Select BV uit Soesterberg, is de winnaar van de landelijke finale voor de Beste Ondernemers Visie. Diemen & Van Gestel is gespecialiseerd in het werven van vrouwen voor topfuncties en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een bedrijf met landelijke bekendheid. Brummans won de ondernemersprijs onder meer voor de vernieuwende bedrijfsformule, het consequente en effectieve marketingcommunicatiebeleid en haar persoonlijke gedrevenheid. De competitie voor de Beste Ondernemers Visie is een initiatief van Ernst & Young en Junior Kamer Nederland.

Diemen & Van Gestel werd tien jaar geleden opgericht in de zeer competitieve markt van werving- en selectiebureaus. Het bedrijf omschrijft het als haar missie om betekenisvol te zijn in het emancipatieproces van hoger opgeleide vrouwen op de arbeidsmarkt, in het bijzonder door de verbetering van de in- en doorstroom van vrouwen naar hogere posities. De combinatie van een commercieel verantwoorde ondernemingswijze met een heldere keuze en maatschappelijke betrokkenheid geven het bedrijf een onderscheidend, vernieuwend en succesvol profiel.

Mede door het consequent en creatief uitdragen van de eigen boodschap
- onder meer in frequente interviews in geschreven media en op radio en televisie - heeft Diemen & Van Gestel zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Omdat de competitie voor de Beste Ondernemers Visie dit jaar als thema effectieve communicatie meekreeg, illustreert de winnaar dan ook welke bijdrage doordachte communicatie kan leveren aan de positionering en resultaten van een onderneming.

De jury, onder leiding van president Karel van Miert van Universiteit Nyenrode, roemt Monique Brummans als een ondernemer met passie en overgave. De baanbrekende filosofie van de ondernemer heeft een stevige positie op de maatschappelijke agenda gekregen, aldus het juryrapport. De persoonlijkheid van de winnaar is te kenschetsen als: doordacht, gevat, pienter en gedreven. Het is haar gelukt om van een vermeende zwakte een sterkte te maken.

Monique Brummans won eerder de regionale competitie voor de Beste Ondernemers Visie in Eemland. Samen met dertien andere regionale winnaars streed zij voor de winst in de landelijke finale. Namens Nederland zal Brummans deelnemen aan de internationale competitie voor de World Entrepreneur of the Year een initiatief van Ernst & Young.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met persvoorlichter Jan-Willem Wits van Ernst & Young op tel. 010 407 43 59.

Nieuws

-Actualiteiten

-Archief

-Persberichten

Copyright © 2001 Ernst & Young
Disclaimer