14 mei 2001

Mediasurface onthult drie pijlers in content management met Mediasurface 3.5

Integratie, interactie en intelligentie vormen de kern van nieuwe generatie software voor content management Mediasurface introduceert eind mei 2001 Mediasurface 3.5, de nieuwste generatie software voor content management. Mediasurface 3.5 onderscheidt zich met drie belangrijke eigenschappen van andere content managementapplicaties:
* Interactie Krachtige functionaliteit ondersteunt gebruikerstaken, regels en processen waarmee iedereen binnen en buiten de organisatie interactief content kan creëren, zonder voorbij te gaan aan de bedrijfsprocessen.
* Intelligentie Een combinatie van het beste uit kennis- en content management zorgt ervoor dat gebruikers content op intelligente wijze kunnen opslaan en terugzoeken.
* Integratie - Nieuwe integratiemogelijkheden, zoals kant-en-klare adapters voor applicatieservers, commerceapplicaties en tools voor contentuitwisseling, en een Software Developers Kit, maken van Mediasurface 3.5 de meest uitbreidbare, flexibele applicatie die naadloos past binnen een geïntegreerde e-businessomgeving. Interactie
Het model dat Mediasurface 3.5 gebruikt voor workflow, gebruikerstoegang en beveiliging zorgt ervoor dat iedereen met de juiste toegangsrechten kan bijdragen aan en gebruikmaken van business intelligence. Via de website of een ander kanaal, op afstand en dynamisch. Tegelijkertijd houden organisaties volledige controle over wat wordt gepubliceerd en bepalen ze zelf wie toegang heeft tot stukken van de website die gevoelige informatie bevatten. Het contentgeneratieproces wordt zodoende gestroomlijnd (zowel vanuit het oogpunt van human resource als de tijdspan voor publicatie). Daarmee wordt de efficiëntie verbeterd en de time to market verkort.

Intelligentie
Mediasurface heeft in Mediasurface 3.5 het beste uit kennis-, veranderings- en content management gecombineerd. Gebruikersgroepen kunnen content op intelligente wijze opslaan en terugzoeken. Intelligent content management is essentieel om ongestructureerde conceptgebaseerde zoekopdrachten en zeer gestructureerde, dynamische navigatie door informatie naadloos op elkaar te laten aansluiten. Door deze benadering zijn medewerkers minder tijd kwijt met het zoeken naar en toegang krijgen tot informatie. Content management moet daarnaast dynamisch zijn, omdat gebruikers niet altijd precies weten wat ze zoeken en hoe ze het kunnen vinden. Daarom is Mediasurface 3.5 op serverniveau sterk geïntegreerd met API s van Autonomy Dynamic Reasoning Reason Engine en Oracle Intermedia.

Integratie
Return on investment is een cruciale factor in de interneteconomie. Organisaties moeten snel en efficiënt online kunnen komen. Daarom biedt Mediasurface nog betere integratiemogelijkheden met de Integration Adapters en de Software Development Kit. De Integration Adapters van Mediasurface leveren kant-en-klare mogelijkheden voor integratie met toonaangevende e-businessproducten op allerlei gebieden (CRM, e-commerce, B2B marktplaatsen, applicatieservers, lokalisatie, digitale kanalen en contentuitwisseling). Zo kunnen de juiste e-businessoplossingen op de juiste plaats, op het juiste moment, in het juiste formaat en met een minimum aan inspanning worden geleverd.

De Software Development Kit (SDK) bestaat uit een standaard set touch-points en technieken voor integratie. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig content leveren in een zelf gekozen omgeving. SDK biedt ontwikkelaars faciliteiten technische interfaces, open standaarden zoals XML, J2EE, LDAP en SQL, voorbeeldcode en best practices om eigen adapters te ontwikkelen en zo te profiteren van de eigenschappen van de Mediasurface-architectuur.

Er is een demonstratie-cd-rom beschikbaar van Mediasurface 3.5. Deze kan worden aangevraagd door te bellen met Mediasurface tel. 035 625 78 90 of te mailen naar info@nl.mediasurface.com

Over Mediasurface
Mediasurface is een toonaangevend Europees leverancier van applicatiesoftware voor content management van websites en nieuwe digitale netwerken.

Mediasurface helpt klanten om snel en effectief content te publiceren en beheren, zowel voor intern gebruik als om online B2B en B2C e-business mogelijk te maken. Mediasurface scheidt de presentatie en de structuur van de content. Daardoor is het voor een grote groep gebruikers binnen een bedrijf mogelijk content te bewaken, vernieuwen en beheren, via het Internet en andere digitale netwerken. Dit alles gegoten in een vooraf gedefinieerd en veilig en centraal te controleren proces.

Mediasurface werd in 1996 opgericht vanuit het idee dat content management een eerste vereiste is voor succes in e-business. Mediasurface heeft het hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. De software en diensten van Mediasurface vormen de basis voor meer dan 150 websites in Europa en de V.S., verdeeld over diverse verticale markten. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl. Het telefoonnummer van Mediasurface Benelux is +31 (0)35 6257890. Meer informatie voor de redactie:
Mediasurface B.V.
Jacco van Bennekom
+31 (0)35 6257890
gsm +31(0)6 51 82 23 66
jacco.van.bennekom@mediasurface.com

Potters PR
Monique Potters
+31 (0)345 501595
gsm +31(0)6 28 88 96 32
monique@potterspr.nl