'Le Grappillon organiseert wijnproeverij

'en

GIESSENBURG - 'Le Grappillon' houdt ook dit jaar gedurende vier avonden een wijnproeverij. Daarvoor zijn de data maandag 14 mei, dinsdag 15 mei, maandag 21 mei en dinsdag 22 mei gekozen. De proeverijen worden gehouden op Doetseweg 8b. U bent van harte welkom tussen 19.30 en 22.30 uur.

Na haar terugkeer in 1998 in Nederland, is ze actief aan de slag gegaan met "Le Grappillon", na enkele jaren ervaring in de wijnexport over de gehele wereld bij twee wijnchâteau's uit de Minervoisstreek in de Languedoc.

Eigenaar Wilma Donk heeft passie voor de wijnen en draagt deze passie graag via "Le Grappillon" uit aan andere wijnliefhebbers. Twee jaar geleden heeft ze haar eerste grote proeverij voor particulieren georganiseerd. Deze trend is vorig jaar herhaald en werd opnieuw een succes. Deze maand is het weer zover. Gediplomeerde vinoloog Wilma Donk opent tijdens de jaarlijkse wijnproeverij alle wijnen van het assortiment. Geopend worden de overheerlijke wijnen uit de 'Midi' (Zuid-Frankrijk) maar ook o.a. Saint-Emilion, Rhône, Beaujolais, Elzas. Daarbuiten uit Luxemburg, Duitsland, Chili, Portugal en Griekenland.

De avonden staan weer bol van informatie en gezelligheid met het glas gevuld en met bijpassende hapjes! Bij deze gelegenheid kunt u kennis maken met het nieuwe wijnarrangement van 2001.

Het entrée bedraagt 15,00 gulden per persoon. Bent u geinteresseerd? Reserveer dan nu voor een van bovenstaande avonden door te bellen met tel. 06 22 55 25 14 of 's-avonds op 0183 - 640 627. In september begint "Le Grappillon" bovendien met proeflessen op de volksuniversiteit "Da Vinci" te Gorinchem. Kijk voor meer informatie op www.grapillon.nl . Daar vindt u alles over wijnproeverijen en cursussen.