Besluitvorming via de computer? - Mythe of realiteit.

Het 1e nationaal Decision Management Congres, 15 mei - Soestduinen

Had de besluitvorming rond de MKZ crisis anders aangepakt moeten worden? Is spitsheffing het beste alternatief voor het groeiend fileprobleem in Nederland? Welke criteria zijn van belang bij de besluitvorming rond deelname aan internationale vredesmissies?

Bij complexe besluitvorming spelen steeds meer variabelen een rol. Welke zijn echter belangrijk? En hoe zwaar wegen ze in het proces? Hoe kunnen alle betrokkenen op verantwoorde wijze deelnemen aan de besluitvorming? Besluitvorming is een menselijk proces waarin subjectieve factoren een belangrijke rol spelen. In hoeverre kan de computer met deze essentiële variabelen rekening houden?

De behoefte aan een goed gestructureerde, heldere, en betrouwbare systematiek voor het nemen van beslissingen groeit sterk. Decision Management is dan ook een snel opkomend vakgebied, dat de angel trekt uit overbodige discussies bij besluitvorming. Het 1e nationaal Decision Management Congres biedt een platform waar u kennis maakt met de nieuwste methodieken en instrumenten die organisaties kunnen helpen bij de optimalisering van besluitvormingsprocessen.

DecideWise zal u tijdens deze dag in de gelegenheid stellen een kijkje in de keuken van de geautomatiseerde besluitvorming te nemen. Ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van groepsbesluitvorming komen aan de orde. Een volledige in Nederland ontwikkelde applicatie zal beslissers in de gelegenheid stellen via webapplicaties besluitvormingsprocessen te optimaliseren. Volledig tijd en plaatsonafhankelijk.

Meer informatie over deelname aan dit congres?

Neem contact op met:

Danielle Brinkhof

Euroforum Conference Services

Tel 040- 297 27 25

www.decisionmanagement.net

Bruce van der Voet

DecideWise

Tel 020 691 2699

www.decidewise.com


1e Nationaal Decision Management Congres
meer info :
http://www.decisionmanagement.net