SEMINAR & EXPOSITIE

15 en 16 mei 2001

Congrescentrum "de Reehorst" te Ede

GRATIS TOEGANG
Automatisering van klantordergestuurde productie & logistiek Dé logistieke pakketten voor klantordergestuurde industrie onder één dak!

8e editie


KOG SYSTEMS 2001 wordt georganiseerd door het Mikrocentrum met ondersteuning van het vakblad: IT Logistiek

Seminar & Expositie: KOG SYSTEMS 2001

Op 15 en 16 mei 2001 organiseert het Mikrocentrum voor de achtste maal het jaarlijkse seminar & expositie KOG SYSTEMS. 38 exposanten van logistieke systemen staan hier met hun pakketten ter verbetering en innovatie van uw bedrijfsvoering met behulp van de nieuwste ICT-oplossingen.
Het actuele aanbod van ERP-, Supply Chain Management- en Plannings- en Optimalisatiesoftware voor de klantordergestuurde industrie staat hierbij weer centraal. Het unieke concept van dit gratis toegankelijke evenement, maakt het zowel geschikt voor bezoekers die zich willen oriënteren op het aanbod van softwarepakketten als diegenen die rondlopen met specifieke vragen omtrent zaken als functionaliteiten, kosten/baten, selectie en implementatie in de eigen organisatie.

Om in staat te blijven de klant optimaal en tegen acceptabele kosten te bedienen, kiezen steeds meer bedrijven gespecialiseerde partners voor het ontwerpen en leveren van hun producten en diensten. De netwerkeconomie is ontstaan. Het aantal bij een order (of steeds vaker: "project") betrokken partijen neemt verder toe, terwijl de levertijden afnemen en grote flexibiliteit wordt gevraagd. Dit vereist optimale communicatie binnen het bedrijf en tussen de partners in de keten. De ERP-systemen leveren hiervoor de basisinformatie en
-gereedschappen; daarnaast spelen zijn in op genoemde ontwikkelingen met nieuwe functionaliteit o.a. op het gebied van internet-oplossingen, projectaansturing en doorlooptijdverkorting.

Voor wie bestemd:
Directie, logistieke-, productie-, financiële- en automatiserings/IT-managers uit de klantordergestuurde industrieën zoals:

* Metaal

* Kunststof

* Elektronica/Elektrotechniek

* Machine- of apparatenbouw

* Hout

* Grafische

* Etc. etc.

Kortom, met een bezoek aan KOG SYSTEMS 2001 bent u in een dag op de hoogte van het actuele aanbod van standaardsoftware voor de klantordergestuurde industrie.
Zowel de deelname aan het seminar als het bezoek aan de expositie zijn gratis!
Meldt u zich echter wel tijdig aan,

Toegang
U kunt zich online inschrijven voor een bezoek aan KOG-SYSTEMS 2001 Na ontvangst van uw inschrijving zenden wij u een bevestiging, routekaartje en een bewijs van uw deelname.

Aan dit seminar & expositie, inclusief documentatie, lunch en koffie, zijn geen kosten verbonden.

Tot ziens!



© Copyright Stichting Mikrocentrum Nederland 2001 Meld u storingen s.v.p aan: webmasterKOG@cogem.nl