Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacature Voorschoten

Een vacature bij het onderwerp Benoemingen burgemeesters 7 mei 2001
De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van burgemeester m/v in de gemeente Voorschoten (circa 22.600 inwoners), vacant per 1 maart 2001. De bezoldiging in de inwonersklasse, waartoe deze gemeente behoort, bedraagt maximaal f 12.577,- bruto per maand.
Aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten dan wel van oud-burgemeesters van eerdere opgeheven gemeenten zal in het bijzonder aandacht worden besteed.
Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw. De profielschets van de te benoemen burgemeester kan worden aangevraagd bij het kabinet van de commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland (tel. 070 - 4416446 of via het internet: www.pzh.nl/actueel).
Sollicitatiebrieven dienen te worden gericht aan Hare Majesteit de Koningin. Aan sollicitanten wordt gevraagd een recente pasfoto bij de brief te voegen en op de enveloppe het woord Kabinet te vermelden. Sollicitaties moeten vóór 16 mei 2001 worden gezonden aan de commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland.

Relevante links:
Burgemeestersvacatures bij de provincie Zuid-Holland