PERSBERICHT - 15 MEI 2001

Israelgids.nl: uw persoonlijke gids in Israel

Israelgids Jaacov Nof

Vandaag is www.israelgids.nl van start gegaan: de erkende gids Jaacov Nof te Jeruzalem wil voor Nederlanders een gids door Israël zijn. Op het Internet met talloze links naar bekende en minder bekende plaatsen, vervlochten in reisbeschrijvingen. En ook in Israël zelf, met reizen op maat voor kleine groepen.

Op de site is een collectie te vinden van vele links naar voor toeristen bekende plaatsen in Israël. Het aardige van zijn site is dat je on-line al een hele reis door Israël kunt maken.

Want bij een aantal voorbeelden van reizen die hij heeft samengesteld, geeft Nov tal van koppelingen naar websites waar je van al die plekken foto's en (toeristische) informatie kunt vinden.

Klaagmuur live

De Klaagmuur (live te bekijken), Yad Vashem en Masada. Het meer van Tiberias, de Graftuin en de Via Dolorosa in Jeruzalem. Maar ook een tochtje op een replica van een vissersboot uit Jezus' tijd.

Mensen die Israël al eens bezochten, zullen er vele herinneringen aan hun reis op aantreffen en mensen die zich oriënteren, kunnen op ideeën worden gebracht. Er is een FAQ met vragen over reisvoorbereiding en, niet te vergeten, over de veiligheid in Israël.

Meer informatie:

te bekijken op www.israelgids.nl
email: info@israelgids.nl
telefoon Yaacov Nof: 00972 2 6731896