Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 15-05-2001 Mediaberichten 15 mei (laatste berichten)

REGIO Snelheidscontroles

STEYL Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Roermondseweg in het kader van het project Samen minder zijn 138 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 1379 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

WEERT - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Parklaan zijn 158 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 581 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 86 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

AFFERDEN - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Rijksweg zijn 20 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 236 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

BERGEN - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Rijksweg zijn 19 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 252 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 103 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

MOOK - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Rijksweg zijn 28 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 161 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

WELLERLOOI - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Hamert zijn 14 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 146 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Catharinastraat zijn 9 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 36 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VEN-ZELDERHEIDE - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmiddag op de Kleefseweg zijn 32 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 142 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

GENNEP - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmiddag op de Nijmeegseweg zijn 48 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 187 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

ECHT Verkeerscontroles

ECHT In het bewakingsgebied van de basiseenheid Echt zijn dinsdag op diverse locaties in het kader van het project Roer je Mond verkeerscontroles gehouden. In totaal werden 82 bekeuringen uitgeschreven. 23 bestuurders droegen geen veiligheidsgordel, 41 bestuurders reden te hard, 13 bromfietsen overschreden het toegestane vermogen, een bromfietser voerde geen gele plaat, een bestuurder had een onjuist kenteken, een bestuurder had geen geldig rijbewijs, een had geen rijbewijs bij zich en een bestuurder had de auto niet APK laten keuren.