Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 15-05-2001 2e Persbericht van dinsdag 15 mei 2001

Berichten uit de regio

Veldhoven: Verkeersongeval
Dinsdagmorgen rond 8.50 uur is een 38-jarige bromfietser uit Valkenswaard gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kempenbaan. De bromfietser reed op het fietspad werd aangereden door een 47-jarige automobilist uit Waalre die links af sloeg om de Run op te rijden. De bromfietser is met een gebroken pols naar het St Joseph ziekenhuis gebracht.

Valkenswaard: Inbraak in berging
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een berging van een woning aan het Korunahof in Valkenswaard. De inbreker wist de deur open te krijgen en nam een groene damessportfiets, twee bootankers en een reddingsvest mee.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 9.45 en 12.00 uur is op de Locht in Veldhoven een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 1111 voertuigen en daarvan reden er 29 te hard. De hoogste snelheid bedroeg 107 in plaats van de toegestane 80 km/u.

Veldhoven: Zakkenrollen
Een 51-jarige vrouw uit Bretcu (Hon) is dinsdagmiddag rond 12.00 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Ze was aan het winkelen op het Meiveld en bemerkte toen ze moest afrekenen dat haar portemonnee met bijna f. 400,- en twee gouden oorbellen uit haar handtas gestolen was.

Eindhoven: Concert Politie Muziek Vereniging Brabant Zuid Oost gaat niet door
Het geplande concert van de Eindhovense Politie Muziek Vereniging Brabant Zuid Oost, op zondag 20 mei 2001, om 16.00 uur, in het Van Doorne Paviljoen, in het Stadswandelpark gaat niet door. Een groot aantal leden van de Harmonie is ingezet bij de bestrijding van de Mond en Klauwzeer epidemie. Hierdoor is het aantal muzikanten dat aanwezig kan zijn op zondag 20 mei tot een artistiek onaanvaardbaar niveau gedaald.