Datum Omschrijving
april 2001

Seminar & Expositie: KOG Systems 2001

De markt verandert snel. Klanten stellen zwaardere en individuele eisen. Marges staan onder druk. Producten worden scherp met elkaar vergeleken. De concurrentie is mondiaal. Men verwacht kortere levertijden. Maar hoe realiseer je als ondernemer snel die hogere flexibiliteit? Op dinsdag 15 en woensdag 16 mei 2001 organiseert het Mikrocentrum voor de achtste maal het jaarlijkse seminar & expositie KOG Systems in Congrescentrum De Reehorst te Ede: hét seminar om u te laten informeren over automatisering van klantordergestuurde productie en logistiek.

U bent van harte welkom op onze stand (standnr 19) waar wij u de nieuwste ontwikkelingen tonen op basis van Navision Manufacturing en de door Foqus-ICT ontwikkelde e-Configurator. Met zaken als e-Commerce / EDI, PDM/CAD-integratie, Scheduling (APS) en datacollectie bieden wij u een totaaloplossing. Kortom software die u even flexibel maakt als uw klantvraag.

Geïnteresseerd in ons verhaal? Kom naar onze lezing in zaal Bach 3-4 op

woensdag 16 mei om 12:15 over hogere flexibiliteit binnen uw onderneming is een must of kom luisteren naar het verhaal van onze klant Larson Juhl om 14.00 uur over Product-configuratie via het internet in studio 3.

Meldt u nu aan via www.kog-systems.nl. Indien u liever met ons van gedachten wisselt in een persoonlijk gesprek, maak dan een afspraak met één van onze consultants. Wij spreken u graag!.