1e nationaal Decision Management Congres, 15 Mei a.s. te Soestduinen. www.decisionmanagement.net

De behoefte aan een goed gestructureerde, heldere en betrouwbare systematiek voor het nemen van beslissingen groeit sterk. Decision Management is dan ook een snel opkomend vakgebied, dat de angel trekt uit overbodige discussies bij besluitvorming. Er is geen ruimte meer voor geheime agenda's en het bevordert een open uitwisseling van gedachten, standpunten en gevoelens. Tijdens het 1e Nationaal Decision Management Congres hoort u alles over de nieuwste methodieken en instrumenten die u en uw organisatie helpen bij de optimalisering van uw besluitvormings-processen! Ook de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van besluitvorming komen uitgebreid aan de orde. De meest recente technologieën, waaronder "tijd en -plaatsonafhankelijke besluitvorming", zullen de revue passeren.

Dit congres is interessant voor directie en management die zich ervan bewust zijn dat hun besluiten van vandaag, bepalend zijn voor het succes van morgen! En hiervoor op zoek zijn naar de nieuwste methodieken en instrumenten om het beslissingsproces te optimaliseren.


· Algemeen directeuren/ CEO

· Financieel directeuren/ CFO

· ICT directeuren/ CIO

· Analisten

· Investment Managers

· Inkoop/Procurement Managers

· Portfolio Managers

· Project Managers

· (Senior) Consultants

· Iedereen die betrokken is bij besluitvorming op directie-niveau
Heeft u vragen over uw deelname of organisatie van dit congres? Neemt u dan contact op met Daniëlle Brinkhof, telefoon 040 - 297 27 25 of mail naar dbr@euroforum.nl.
Congres informatie en online inschrijven op www.decisionmanagement.net

Noot aan de Redactie:

Bruce van der Voet
DecideWise International
Paasheuvelweg 15
1105 BE Amsterdam
www.decidewise.com