2C Communication Consultancy start met cursus Usability

Ondanks de laatste tijd sterk toegenomen belangstelling voor usability, zijn nog slechts weinig websites ontworpen en vormgegeven op een toegankelijke en gebruikersvriendelijke wijze. Veelal wordt nog vergeten na te gaan wie de doelgroepen zijn en wat deze verwachten van een website.

Om alle betrokkenen bij het vormgeven van Inter- en Intranetsites in staat te stellen om, zonder verdere tussenkomst van derde partijen, toegankelijke en gebruikersvriendelijke websites te ontwikkelen en deze ook te testen, komt 2C Communication Consultancy met een nieuw initiatief:
* De cursus Usability.
In deze cursus wordt alle betrokkenen bij het ontwerpen, bouwen, onderhouden en testen van websites, een kader geboden om websites, de content, navigatie en structuur op een gebruikersvriendelijke en toegankelijke wijze vorm te geven en in de praktijk te testen.

De cursus is specifiek bedoeld voor:

* webmasters

* contentbeheerders / contentmanagers

* projectleiders / projectmanagers

* projectleden

* designers

* webtekstschrijvers / redacteuren
Meer informatie over de cursus is te vinden op onze website:
* http://www.2C.nl/nl/usability/cursus.html. Hier vindt u meer informatie over de cursus Usability (programma, locatie, kosten, aanmelden).

Voor meer informatie kunt u ook mailen naar: usability_cursus@2c.nl of bellen met 2C Communication Consultancy: 030 - 6663209.

Met vriendelijke groet,

2C Communication Consultancy
Leidse Rijn 31 -35
Postbus 128
3454 PZ De Meern
Phone: 030 6663209
Fax: 030 6664905
Algemene E-mail: <2c>