Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 15-05-2001 Persbericht district Aa & Dommel

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Schijndel

Maandagavond is een 22-jarige man uit Sint Oedenrode gewond geraakt bij een ongeval. De man reed met zijn auto over de Boschweg in Schijndel. Waarschijnlijk is de man op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terechtgekomen waar hij in aanrijding met een hem tegemoetkomende bus, bestuurd door een 53-jarige man uit Den Bosch. Door de brandweer is de man uit Sint Oedenrode uit het wrak van zijn auto bevrijd. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

VERKEERSCONTROLE, Schijndel

Maandagavond is een verkeerscontrole gehouden op de Rooiseweg in Schijndel. Totaal 17 personen werden bekeurd. Hiervan bleken er 13 niet de autogordel om te hebben en 4 overschreden de maximumsnelheid. Ter plaatse mag 80 km/u gereden worden. De hoogste snelheid was 131 km/u.

INBRAAK WONING, Middelrode

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Zuid Willemsvaart in Middelrode. Een ruit van de woning werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Alle kamers werden doorzocht. Een radio-cdspeler en twee geldkistjes met daarin papieren werden gestolen.