Afzender: pvdklooster@twpoa.com

Contactpersoon: P. van der Klooster

TWP sluit uniek contract met ISA

Datum: heden

Eindhoven, 16 mei 2001

TWP SLUIT UNIEK CONTRACT MET ISA

Zojuist heeft TWP een uniek contract afgesloten met ISA Amerika om de ISA S88 en S95 trainingen te kunnen verzorgen in de Benelux. Begin juni start TWP met een reeks cursussen en seminars over deze internationale standaards op het gebied van batchverwerking en integratie van informatiestromen. Management, directie, adviseurs, procestechnologen, engineers en verkopers kunnen nu bij TWP terecht om theoretische basiskennis te verkrijgen over S88 en S95, of om het te leren toepassen in de praktijk.

In 1995 bracht ISA een universeel model uit voor batchprocessen: de standaard ANSI/ISA- 88.01-1995 (meestal S88) genoemd. In 2000 volgde de ISA- 95.00.01-2000 standaard voor Enterprise/Control System Integration (S95). ISA heeft de standaards ontwikkeld samen met o.a. Siemens, Rockwell, GSE, A.B.B., Sequencia, Intellution, Honeywell, Fisher Rosemount en Wonderware.

ISA (Instrumentation, Systems and Automation Society) is het toonaangevende non-profit instituut voor de ontwikkeling van internationale standaards. ISA heeft ruim 4.000 medewerkers en meer dan 47.000 leden in 110 landen. ISA heeft zelf het trainingsmateriaal ontwikkeld, dat binnenkort door TWP in de Benelux aangeboden zal worden. De trainers van TWP zijn door ISA gecertificeerd.

TWP werd in 2000 opgericht met als doel om klanten te trainen in en te begeleiden bij het toepassen van de S88 standaard en bij de real-time integratie van hun totale informatiestroom volgens de S95 standaard. TWP Automation Europe B.V., gevestigd in Eindhoven, is een onafhankelijke organisatie met uitgebreide kennis op het gebied van procesbesturing en specialistische kennis op het gebied van batchbesturing.

Voor meer informatie over de ISA S88 en S95 trainingen en seminars kunt u terecht bij TWP Open Automation BV, tel 040 239 05 20, info@twpoa.com.