MatrixOne naar grotere behuizing

Ruimte voor trainingen en verdere groei

Amsterdam, 16 mei 2001 --- MatrixOne, de eerste aanbieder van Intelligent Collaborative Commerce, heeft per begin van deze maand haar kantoor in Rivierstaete aan de Amsteldijk te Amsterdam verruild voor een aanzienlijk ruimere behuizing in Amsterdam-Zuidoost.

De sterke groei van de Nederlandse organisatie, die het aantal medewerkers sinds begin dit jaar zag verdubbelen naar een aantal van 22 nu, maakte de verhuizing naar een grotere locatie noodzakelijk. Daarnaast is in de nieuwe behuizing ruimte ingericht voor demonstraties, klanttraining en partnereducatie.

Het nieuwe adres luidt:
MatrixOne
Hettenheuvelweg 16
1101 BN Amsterdam
Telefoonnummers blijven ongewijzigd:

t: 00 31 (20) 301 09 30
f: 00 31 (20) 301 09 39

Over MatrixOne
MatrixOne (Nasdaq: MONE) is de eerste aanbieder van Intelligent Collaborative Commerce. De internetsoftware van het bedrijf biedt een infrastructuur voor het realiseren van business-to-business samenwerking tussen vertrouwde klanten, leveranciers en andere zakenpartners. Daarnaast maakt de MatrixOne-software veilige toegang tot onafhankelijke handelsnetwerken en toepassingen in besloten en openbare elektronische marktplaatsen mogelijk.

Het eMatrix-platform en de Value Chain Portfolio-toepassingen gebruiken internet om mensen, processen en informatie te verbinden, om daarmee de winstgevendheid en de efficiëntie van de distributieketen te vergroten. MatrixOne heeft wereldwijd klanten in de vele bedrijfstakken; in de hoogwaardige technologie, ruimtevaart en defensie, automobielindustrie, de communicatiebranche, de consumentenmarkt, de mechanische en machine-industrie, in de markt voor medische apparatuur en de procesindustrie, waaronder GeneralElectric, JohnDeere, Procter&Gamble, Nokia, Toshiba, Philips, Siemens, Alcatel, JDSUniphase en Honda. MatrixOne heeft haar hoofdkantoor in Chelmsford, Massachusettes en heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië.