Gemeente Maassluis

9-5-2001

Culturele Raad Maassluis vergadert op 16 mei

Op woensdag 16 mei a.s. vergadert de Culturele Raad Maassluis in het stadhuis. De vergadering begint om 20.00 uur en is openbaar. Vóór de aanvang van de vergadering is er voor belangstellenden spreektijd gereserveerd. Geïnteresseerden kunnen uiteraard ook langs komen om een vergadering mee te maken.

Op de agenda van 16 mei 2001 staan onder meer de volgende onderwerpen:

Literaire Stichting Jambé, toelichting door Henriëtte Faas Advies over het kunstboek
Advies over het Classical Night Concert Beleidsplan bibliotheek
Sociaal culturele Waterweg-pas
Discussie over de Brede School
Voorstel tot het benoemen van mw. B. Barské tot lid van het Dagelijks Bestuur
Verslag van de werkgroepen
Voorstel tot het wijzigen van de vergaderfrequentie

Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor een ieder gelegenheid aan de commissie vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van de commissie behoren. De belangrijkste onderwerpen zijn: cultuur, amateuristische kunstbeoefening, creativiteitsvorming, dramatische expressie en activiteiten op aangrenzende terreinen.

Inspreken
Inspreken kan alleen over onderwerpen die op de agenda van deze vergadering staan. Zij die willen inspreken dienen om 20.00 uur aanwezig te zijn. De agendapunten waarover wordt ingesproken worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld.

Ter inzage liggende commissiestukken
Voor het publiek ligt, in de week voorafgaande aan de vergadering, in het informatiecentrum van het stadhuis een aparte map ter inzage gedurende de openingstijden van het stadhuis. Deze map ligt op vrijdagavond en zaterdag in de bibliotheek tijdens de openingstijden van de bibliotheek.