UPC N.V.

UPC demonstreert UPC Digital in Lekkerkerk

Rotterdam, 3 mei 2001

UPC Digital is digitale, interactieve televisie via de UPC-kabel. Deze digitale televisiedienst, in deze regio voorheen bekend onder de naam Mr Zap, biedt de consument vele voordelen. Zo krijgt de abonnee het Startpakket voor dezelfde prijs als voorheen bij Mr Zap, maar in het Startpakket van UPC Digital zitten veel meer televisiezenders, gratis muziekkanalen en spannende games.

Op woensdag 16 mei geeft UPC KabelTV & Telecom een demonstratie van UPC Digital in Wijkcentrum De Boomgaard aan de Talmastraat in Lekkerkerk. Van 14.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom om UPC Digital zelf uit te proberen en vragen te stellen. Bezoekers van de demonstratie profiteren van een speciale aanbieding als zij ter plaatse een abonnement afsluiten.

Met behulp van de Set Top Computer (een kastje ongeveer zo groot als een videorecorder) van UPC Digital en een speciale afstandsbediening stelt de klant zijn eigen televisiepakket samen. Zo kan men extra televisiezenders ontvangen, muziek beluisteren, films bestellen en games spelen. Elke maand ontvangen abonnees de UPC Digital TV-gids.

Voor meer informatie over UPC Digital kan de klant bellen met het Contact Center van UPC KabelTV & Telecom op het gratis telefoonnummer 0800 0603. Deze afdeling is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 22.00 uur.