Tijdens een persconferentie in Nieuwspoort (Frits van der Poelzaal) op 17 mei van 11.00 tot 12.00 uur geeft Hoefsloot een toelichting op zijn afscheidsrede.

Voorburg, 16 mei 2001

Persbericht

De Reus nieuwe voorzitter Neprom

Met ingang van 17 mei 2001 treedt de heer ir. C.E.C. de Reus aan als voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Projektontwikkeling Maatschappijen NEPROM. Hij volgt in deze functie de heer drs. G.H. Hoefsloot op die het voorzitterschap neerlegt vanwege zijn benoeming tot lid van de Raad van Bestuur van de Hollandsche Beton Groep. De heer De Reus is sinds 1996 bestuurslid van de Neprom.

De heer De Reus (53 jaar) is bouwkundig ingenieur (Architectuur). Van 1974 tot en met 1987 was hij in dienst van het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Hij vervulde daar onder andere de functie van Hoofdingenieur-Directeur, tevens Inspecteur van de Volkshuisvesting. Van 1987 tot augustus 1996 was hij directeur van Wilma Vastgoed en sinds 1 september 1996 is hij directeur van Johan Matser Projectontwikkeling BV.

Tevens zijn als bestuurslid benoemd mevrouw ir. K. Laglas van MAB BV, de heer ir. H. Janmaat van Moes Projectontwikkeling B.V. en de heer drs. H.D. Werner van Volker Wessels Vastgoed bv.

De Neprom (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkelingsmaatschappijen) is in 1974 opgericht en heeft als belangrijkste doelstelling het bevorderen van de samenwerking tussen de overheid en projectontwikkelingsmaatschappijen bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. Er zijn ruim 50 ondernemingen aangesloten bij de Neprom waaronder nagenoeg alle grote ontwikkelaars. De leden van de Neprom realiseren gezamenlijk ruim% van de nieuwe woningen in ons land, 60% van de metrage nieuwgebouwde kantoorruimte en ca. 75% van de metrage in nieuwe winkelcentra.

Noot voor de pers,