Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 16-05-2001 Mediaberichten 16 mei 17.25 uur (laatste berichten)

Roggel verkeersgewonde

ROGGEL Bij een botsing met een personenauto is woensdagmorgen een 46-jarige motorrijder uit Panningen gewond geraakt. De man haalde op de Heldensedijk een langzaam rijdende file in. Bij het kruispunt met de Hoogschans sloeg in de file een 46-jarige automobiliste uit Helden linksaf, net op het moment dat de motorrijder haar wilde inhalen. De man is met letsel aan zijn rechterbeen en arm opgenomen in het ziekenhuis.

Venlo verkeersgewonde

VENLO Bij een botsing met een personenauto is woensdagmorgen een 26-jarige motorrijder uit Grubbenvorst gewond geraakt. De man reed op de Europaweg (A67) achterop een stilstaande personenauto. De bestuurster daarvan, een 43-jarige vrouw uit Tienray, had pech met haar auto en kreeg die niet meer gestart. De motorrijder had te laat in de gaten dat de auto stilstond en reed er pardoes achterop. Hij is met een gebroken arm opgenomen in het ziekenhuis.

Blerick snelheidscontrole

BLERICK Bij een snelheidscontrole op de Eindhovenseweg zijn woensdagmorgen16 automobilisten bekeurd. Van de 964 voorbijgangers was de hoogste snelheid 86 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Roermond snelheidscontroles

ROERMOND Bij snelheidscontroles op de Bredeweg en de Venloseweg zijn woensdagmiddag 62 automobilisten bekeurd. Van de 221 voorbijgangers op de Bredeweg was de hoogste snelheid 29 km/u, op de Venloseweg reed een van de 605 voorbijgangers 64 km/u. Op beide plaatsen is 50 km/u toegestaan.