Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 20

In de komende week worden de volgende vergaderingen gehouden:

Donderdag 17 mei, commissie Allochtonenbeleid. Aanvang: 19.30 uur in kamer 1.54 in het stadhuis. Op de agenda staat onder andere: - presentatie over onderzoek naar allochtone ouderen door stagiaires van Welzijn voor Ouderen; - bespreking informatie LOS over ontwikkeling verhuizing naar Quelderduyn/ verzoek om subsidie i.v.m. fiscalisering omroepbijdragen - bespreking van project Herstelling en voorstel voor Adviescommissie - ontwikkelingen en belemmering rond multifunctioneel centrum.

Donderdag 17 mei, commissie Werkgelegenheid en Economische Zaken gecombineerd met commissie Financiën en Grondbedrijf. Aanvang: 20.00 uur in kamer 0.08 in het stadhuis. De vergadering gaat over de Oude Rijkswerf Willemsoord. Agendapunten zijn onder andere: - organisatiestructuur - overeenkomst gemeente en Libéma - benefitsharing

Donderdag 17 mei, commissie Onderwijs en Jeugdzaken. Op de agenda staat onder andere: - inburgering nieuwkomers/NT2 - notitie werken en leren in de kinderopvang

Donderdag 17 mei, commissie Natuur en Landschap. Aanvang: 20.00 uur in kamer 1.54 in het stadhuis. Dinsdag 22 mei, adviesraad voor de Sport. Aanvang: 20.00 uur in kamer 1.54 in het stadhuis. Woensdag 23 mei, commissie Milieuzaken.

Van de laatste commissies waren de agendapunten bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: mei 17, 2001