Gemeente Den Helder

oproep kandidaten gemeentelijke sporttrofee

betreft: week: week 20

Kent u iemand of een organisatie die zich al meerdere jaren verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van de sport? En heeft die persoon of organisatie hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan de sportbeoefening of sportbeleving in Den Helder? Dan kunt u hem of haar, of die organisatie als kandidaat voordragen voor de gemeentelijke Sporttrofee voor het seizoen 2000/2001.

De prijs wordt in juli uitgereikt en bestaat uit een herinneringsschild. U kunt kandidaten voordragen tot 1 juni a.s. door een brief te sturen naar: Adviesraad voor de Sport, t.a.v. de heer J. Laagland, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Wilt op de enveloppe het woord 'vertrouwelijk' zetten? In de brief moet het volgende staan: - naam, adres en telefoonnummer van de voorgedragen persoon of organisatie; - een goede en volledige motivatie waarom juist deze persoon of organisatie in aanmerking komt voor de Gemeentelijk Sporttrofee; - uw naam en telefoonnummer, zodat de jury bij u eventueel nadere informatie kan vragen.

Omdat het natuurlijk een verrassing moet zijn voor degen die de Sporttrofee uiteindelijk krijgt, is het belangrijk dat u de voordracht zeer vertrouwelijk behandelt. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Laagland, telefoonnummer 671 317.

laaste verandering: mei 17, 2001