Gemeente Den Helder

Wij hebben jou nodig!

betreft: Meld je aan voor een werkervaringsplek op de Oude Rijkswerf Willemsoord en maak Den Helder nog mooier week: week 20

De gemeente Den Helder is in februari gestart met het werkervaringsproject op de Oude Rijkswerf Willemsoord en bij de diverse forten in Den Helder. Voor dit project kunnen we nog heel goed mensen gebruiken. Het werkervaringsproject is bedoeld voor jongeren die momenteel werkloos zijn en moeten rondkomen van een minimuminkomen. Dit is je kans om op diverse terreinen werkervaring op te doen. Je gaat werken aan de renovatie van een belangrijk stuk Den Helder dat nu al bekend is in heel Nederland. Het gaat om werkzaamheden zoals schilderen, metselen, onderhouden van het groen, opruimen, houtbewerking en werken met metaal. De gemeente wil jaarlijks 30 à 40 mensen met een dergelijke baan laten uitstromen naar een betaalde leerwerkovereenkomst in de bouw. Als je voor het project aan de slag gaat, dan ontvang je gewoon salaris. Dit betekent dus dat je niet meer afhankelijk bent van een uitkering.

Heb je interesse om Den Helder nog mooier te maken, meld je dan nu aan voor dit werkervaringsproject. De enige voorwaarden om mee te kunnen doen zijn: -je bent momenteel werkloos; -je hebt nu een (bijstands)uitkering; -je hebt zin om aan de slag te gaan.

Aanmelden kan bij mevrouw M. Staal of de heer G. J. Stigt van de dienst Welzijn. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0223-671 114 of 671 669. Uiteraard kun je hen ook bellen voor meer informatie.

laaste verandering: mei 17, 2001