PERSBERICHT - 17 MEI 2001

Nederlanders willen er op uit

Boekingsgolf door openstelling bossen

De openstelling van Nationaal Park de Hoge Veluwe en vele andere bosgebieden in Gelderland en Overijssel, heeft een direct gevolg op het aantal boekingen in bungalowparken in de regio.

Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks, dat met ruim 1.000 bungalows en 400 campingplaatsen de grootste aanbieder in dit gebied is, spreekt van een duidelijke kentering: "De afgelopen periode hadden we alleen maar honderden telefoontjes met bezorgde vragen over de MKZ situatie, nu zijn het gelukkig boekingen. Vanaf het moment dat men op TV het doorknippen van de linten zag, staat de telefoon niet meer stil en dat was daarvoor wel even anders. De afwachtende houding is omgeslagen. Doordat ook het weer verbetert, krijgen mensen weer zin om er op uit te trekken. Hemelvaart is inmiddels volgeboekt en er wordt nu veel geboekt voor Pinksteren en de zomervakantie", aldus Hoogland.

Landal GreenParks exploiteert in Nederland, Duitsland en Tsjechië over 16 bungalowparken, met in totaal 3800 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal in totaal over 1200 campingplaatsen.

Noot voor de pers:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met

Landal GreenParks
Bas Hoogland
telefoon 070-3003590;

Landal GreenParks op internet: www.landal.nl