Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat van 17 mei 2001 t/m 13 juni 2001

het volgende vastgestelde bestemmingsplan ter visie ligt:

Ontwerp-bestemmingsplan Halderbrink omgeving Morgenster te Bennekom

Dit plan voorziet in de mogelijkheid vier seniorenwoningen en een woon-kantoor-combinatie te realiseren aan de Morgenster te Bennekom. De woningen zijn bestemd voor de doelgroep sociale huur. De entree van de woon-kantoor-combinatie is georiënteerd op de Van Balverenweg.

De gemeenteraad heeft het plan op 12 april 2001 ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor De Doe­ len', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Van 17 mei 2001 t/m 13 juni 2001 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het bestemmingsplan worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits:

tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar is gemaakt; aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Degenen die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn in­ dienen, zullen van het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland een uitnodiging ontvangen om deze bedenking mondeling toe te lichten.



Ede, 16 mei 2001