Ministerie van Economische Zaken

Ministerie van Economische Zaken
Berichtnaam: Persbericht
Nummer: 076
Datum: 17-05-2001

OPENBARE HOORZITTING OVER HERZIENING FAILLISSEMENTSWET

Bankiers, advocaten, bedrijfsjuristen, belastingadviseurs, ondernemers... Deze en andere beroepsgroepen evenals wetenschappers en organisaties die te maken hebben met het faillissementsrecht zijn uitgenodigd voor openbare hoorzittingen in het kader van de herziening van de
faillissementswetgeving.

De interdepartementale MDW-projectgroep die zich bezighoudt met de tweede fase van de herziening van het faillissementsrecht is organisator van de hoorzittingen. De projectgroep wil op deze manier kennis nemen van de standpunten de er zijn over toekomstige wetgeving. Het consultatiedokument dat ten grondslag ligt aan de discussie over herziening van het faillissementsrecht is te vinden op www.ez.nl/faillissementswet.

De hoorzittingen worden gehouden op maandag 21 en dinsdag 22 mei a.s in zaal 408 van het ministerie van Economische Zaken aan de Bezuidenhoutseweg 153. Aanvang 09.30 uur.
Journalisten die als bezoeker de openbare hoorzittingen willen bijwonen, kunnen zich daarvoor aanmelden bij het secretariaat van de Directie Voorlichting: 070 - 379 6018/6015.