Persbericht, 17 mei 2001

Wandelen in Overijssel, Natuurlijk!!

Straks 34 kuierroutes als Wandelarrangement direct via internet te boeken.

Chauvinisme kan de makers van de internetsite Natuurlijk.... Overijssel! niet ontzegd worden. De mooiste provincie van Nederland? Voor hen is daar geen twijfel over mogelijk. Ze leveren zelf het bewijs: Surf naar http://www.natuurlijk.nl en reis digitaal door Overijssel! Wandelliefhebbers zullen snel overtuigd zijn. Natuurlijk.... Overijssel! biedt een vrijwel compleet overzicht van beschikbare wandelroutes in Overijssel. Wat nog interessanter is: Inmiddels heeft Natuurlijk.... Overijssel al zo'n 40 wandelingen beschreven. Uitprinten en wandelen maar.

De prachtige natuur van Overijssel staat centraal. Op de site zijn alle natuurgebieden van Overijssel uitgebreid beschreven. Bij de wandelroutes wordt steeds via hyperlinks naar de natuurgebieden verwezen waar de wandeling langs komt. U kunt u thuis dus al uitvoerig informeren over de natuur en het landschap van het gebied waar u wilt gaan wandelen.

U bent een liefhebber van lange wandelingen? Natuurlijk.... Overijssel! geeft een overzicht van de 34 kuierroutes die er in Overijssel te wandelen zijn. Een kuierroute is een flinke wandeling van zo'n 25 kilometer met in de meeste gevallen een optionele kortere route.

Kuieren heeft in Overijssel, de tuin van Nederland, een dubbele betekenis, namelijk wandelen en praten. Wilt u op een prettige en informatieve manier door het Overijsselse landschap lopen, dan zijn kuierroutes iets voor u. Het traject loopt over de mooiste weggetjes en langs de interessantste plekken en objecten van de betreffende dorpen. Heldere routebeschrijvingen tussen de teksten en een gedetailleerde topografische kaart achterin het boekje wijzen u de weg. De routes zijn samengesteld in nauwe samenwerking met bewoners van de streek.

Natuurlijk.... Overijssel! heeft voor u bij verschillende routes een aantrekkelijk overnachtingsadres gezocht. Dit arrangement bestaat steeds uit twee overnachtingen met ontbijt. Surf rechtstreeks naar http://www.kuierroutes.nl en u kunt online deze arrangementen boeken. Het routeboekje krijgt u van te voren thuisgestuurd.

Meer informatie:
Natuurlijk.... Overijssel!, http://www.natuurlijk.nl Wandelen in Overijssel, http://www.wandelen.nl
Kuierroutes in Overijssel, http://www.kuierroutes.nl

Natuurlijk.... Overijssel!
Korhoen 11
8103 CK RAALTE
0572-364277

U wilt geen persberichten meer ontvangen? Stuur een blanco berichtje terug: mailto:opzeggenpersberichten@natuurlijk.nl?subject=Opzeggen%20persberichten en wij schrappen u van onze verzendlijst Persberichten.