P E R S B E R I C H T


Twee nieuwe consultants bij Van Sluis Consultants

Amsterdam, 17 mei 2001

De Amsterdamse vestiging van Van Sluis Consultants is uitgebreid met twee nieuwe consultants.

Erik van Goor (1961) is begonnen als Senior Consultant. Zijn aandachtsgebieden zijn positioneringsvraagstukken, mediastrategie en het management van communicatie. Tot zijn klantenpakket behoren ondermeer de Postbank, de Nuffic, PGGM en de Onderwijsinspectie. Hiervoor werkte hij als senior consultant bij adviesbureau Van Rossum en vervulde hij diverse communicatiefuncties in het hoger onderwijs (Hogeschool van Utrecht, Universiteit Nijmegen)

Ellen Salverda (1972) kwam in dienst als Project Consultant Pers- en Mediarelaties ICT bij Van Sluis Consultants. Zij verzorgt de pers- en mediabenadering voor diverse ICT-klanten van het bureau, adviseert over de activiteiten die kunnen worden ondernomen, regelt interviews en organiseert persevenementen. Hiervoor werkte Ellen vier jaar bij EuroNet Internet, een Internet Service Provider voor de zakelijke markt. Daar was zij verantwoordelijk voor advertising en perscontacten.

Van Sluis Consultants is gespecialiseerd in strategische advisering en de regie van complexe communicatieprojecten voor bedrijfsleven, overheden en not for profit organisaties. Het bureau (met vestigingen in Amsterdam, Breda en Den Haag) realiseerde in 2000 een honorariumomzet van circa twaalf miljoen gulden. Er werken op dit moment 60 medewerkers voor circa 100 opdrachtgevers.