AutoRai

17-5-2001

Op en top zomerse Atos Spirit Sky

Hyundai bereidt zich voor op een mooie, lange zomer met de Atos Spirit Sky.

Het is een superzonnige en uiterst vrolijke uitvoering van de speelse Atos Spirit 1.0 SX met een pakket extra's ter waarde van 3.350. De actieprijs echter bedraagt 2.650, een voordeel voor de klant dus van 700.

De Spirit Sky is voorzien van een groot vouwdak met elektrische bediening. Daardoor kunnen de inzittenden maximaal profiteren van elke zonnestraal. Tevens heeft de auto mistlampen en fraaie lichtmetalen velgen die het vrolijke, sportieve karakter van de Atos Spirit Sky accentueren en perfect passen bij de gele carrosseriekleur (Tweety Yellow). Een Sky-badge maakt dit model actiemodel compleet.

Boordevol karakter
De vijfdeurs Atos Spirit is van huis uit een auto boordevol karakter. Hij is compact, comfortabel en wendbaar. De viercilindermotor zorgt voor prima prestaties en is zuinig. Ondanks de bescheiden afmetingen van de Atos Spirit is er aan boord wel plaats voor vier volwassenen. De Spirit 1.0 SX, waarop de Sky is gebaseerd, beschikt voorts over een heel complete uitrusting. Hij heeft onder meer stuurbekrachtiging, een bestuurdersairbag, gordelspanners, elektrisch bedienbare ruiten voor, centrale deurvergrendeling, een dakspoiler en een wisser met sproeier achter.

De extra's (vouwdak, badge, mistlampen en lichtmetalen velgen) op de Atos Spirit Sky hebben een waarde van 3.350. De prijs van het zomerse Sky accessoirepakket bedraagt 2.650.