Wifac B.V.

Veel inzendingen voor de Grand Prix Cyrel

De Grand Prix Cyrel is een initiatief van DuPont dat dit jaar voor de zesde maal wordt gehouden. Ook dit jaar zal de internationale prijsuitreiking plaatsvinden tijdens het "Flexo-Print-Pack" congres in Monaco. De Grand Prix Cyrel is door DuPont in het leven geroepen om de ontwikkelingen wereldwijd, op het gebied van flexodruk, te stimuleren en te toetsen.

Prijzen zijn er in 11 categorieën: flexibele verpakkingen raster, flexibele verpakkingen in lijn, draagtassen, preprint raster, preprint lijn, golfkarton (B-C-A golf), golfkarton (E-F) golf, etiketten, diversen en de categorie innovatie.

Wifac heeft de bedrijven in de Benelux, die gebruik maken van deze druktechniek, uitgenodigd hun drukwerk in te sturen voor de Grand Prix Cyrel. Eind januari was de sluiting van de inzendtermijn. Er is niet alleen veel flexo-drukwerk vanuit de Benelux binnengekomen; het drukwerk is kwalitatief bijzonder fraai en gooit daarmee zeker ook wereldwijd hoge ogen.

Op 17 mei a.s. worden de prijswinnaars van de Grand Prix Cyrel Benelux, tijdens het EFTA seminar in het "Jaselings Royal Palace" te Wernhout, bekend gemaakt. De winnaars dingen mee naar een plaats op het erepodium in Monaco.

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl