Evenement Match on Materials

Op donderdag 17 mei organiseert IRC-Nederland in het Beursgebouw te Eindhoven het evenement Match on materials. Bedrijven, productontwikkelaars, onderzoeksinstellingen etc. op zoek naar kennis en toepassingen van nieuwe materialen kunnen hier potentiële samenwerkingspartners uit Europa ontmoeten (200201).

IRC-Nederland - een samenwerkingsverband van Senter en Syntens en ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken en de Europese Commissie - maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van 68 kantoren om te bemiddelen tussen vraag en aanbod van technologie en kennis in Europa.
Enkele weken voor aanvang van 'Match on Materials' kunnen deelnemers aangeven met welke bedrijven of instanties ze die dag willen spreken om mogelijkheden tot samenwerken te verkennen. IRC-Nederland stelt dan een persoonlijk afsprakenschema op. Zo kunnen de deelnemers in een kort tijdsbestek met veel verschillende Europese bedrijven contacten leggen. Deelnemers aan Match on Materials hebben tevens gratis toegang tot de beurs Materials Engineering dat die dag in hetzelfde gebouw plaatsvindt.

Meer informatie

Match on Materials vindt plaats op donderdag 17 mei a.s. in het Beursgebouw te Eindhoven. Het evenement begint om 9.00 uur en eindigt om 18.00 in de middag. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Voor het aansluitende diner kunt u zich aanmelden voor 100 euro per persoon (ca. 220,--). Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u de site bezoeken www.irc-nl.org/matchonmaterials. Aanmelden kan tot 1 april 2001. Een brochure is ook beschikbaar. Deze kunt u aanvragen bij Syntens, telefoon 0900-2000345 (3 ct. per minuut).