Maxima krijgt verjaardagscadeau van Maxima.NL

Datum: 17-05-2001

P E R S B E R I C H T

Leidschendam, 16 mei 2001 - Ter ere van de dertigste verjaardag van Máxima Zorreguieta, de verloofde van ZKH Willem-Alexander, Prins van Oranje, zal het Maxi Media Netwerk, waarin de internetsite Maxima.NL (www.maxima.nl) op dit moment de belangrijkste rol speelt, haar een uniek cadeau aanbieden.

Op 17 mei zal Johan Vlemmix -- Nederlands grootste oranjefan -- Máxima de domeinnamen www.maximawillemalexander.nl en www.maxima-willemalexander.nl overhandigen. Tijdens de overhandiging van het cadeau zal een tweetal vliegtuigjes haar ook vanuit de lucht feliciteren.

Naast de overhandiging van het cadeau aan Máxima, zal Johan Vlemmix tevens een presentje aanbieden aan Prins Constantijn en mej. Laurentien Brinkhorst, wier burgerlijk huwelijk op deze dag voltrokken wordt door de burgemeester van Den Haag, drs. W.J. Deetman, in het Oude Stadhuis aan de Javastraat in Den Haag.

Het cadeau is gesponsord door Maxima.NL, IRIS en Johan Vlemmix.

Over het Maxi Media Netwerk
Het Maxi Media Netwerk (MMN) is een initiatief van ThePractise.com (www.thepractise.com). Het is een platform waarop mensen die geïnteresseerd zijn in alles wat er rondom Máxima Zorreguieta en ZKH Willem-Alexander, Prins van Oranje, gebeurt, continue nieuws, informatie en entertainment aangeboden krijgen via verschillende media: internet, televisie, radio, telefonie en fysieke evenementen. Het platform biedt business partners van MMN tevens een unieke mogelijkheid om business te genereren. In MMN zijn o.a. opgenomen www.maxima.nl, www.maxima-zorreguieta.net, www.maxima-zorreguieta.tv, www.goudenkroon.nl, www.jvlemmix.nl, etc. Als anchors zijn Johan Vlemmix en Jurian van Mispelrode aangetrokken.

De overhandiging van het verjaardagscadeau is het eerste fysieke evenement in een lange reeks van evenementen die nog zullen volgen. Zo organiseert MMN een Twaalfstedentocht die start met de kennismakingstournee van het verloofde paar, De Gouden Kroon, etc.

De verkoop en marketing t.b.v. de websites in MMN worden verzorgd door ThePractise.com. De technische realisatie en onderhoud van de sites in MMN is in handen van Netcreators (www.netcreators.nl).

Over IRIS
IRIS houdt zich bezig met kantoorautomatisering in de breedste zin van het woord: data-, telefonie- en reproservices, en de integratie daarvan. Daarnaast houdt IRIS zich bezig met internet en alle mogelijke toepassingen hiervan voor het bedrijfsleven.