Aino

Persbericht

Wijziging hoofddirectie Aino

Houten, 17 mei 2001 - Aino N.V. (Aino) kondigt aan dat de Raad van Commissarissen heeft besloten aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders het voorstel te doen de heer R.C.J. (Rob) van den Berg, lid van de hoofddirectie, uit zijn functie te ontslaan. De Raad van Commissarissen heeft daartoe besloten op grond van een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Gebleken is dat het verschil van inzicht onoverbrugbaar is. De heer René Vos, voorzitter van de hoofddirectie, zal de taken van de heer Van den Berg overnemen.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal gehouden worden op 5 juni 2001.

Profiel Aino N.V.
Aino is een zakelijke dienstverlener die

- haar klanten adviseert op het gebied van organisatie en (ICT-) businessstrategie,
- op pragmatische wijze passende informatiesystemen bouwt voor zowel front-, mid- als back-office-omgevingen,
- haar klanten adviseert en ondersteunt deze kosteneffectief te beheren.
Aino adviseert, detacheert, voert projecten uit en biedt 'ICT-services'.
Aino beschikt over de brede (technische) expertise die nodig is om haar klanten te ondersteunen bij integrale businessontwikkeling mede langs E-lectronische weg. Aino ondersteunt circa 300 opdrachtgevers gespreid over een viertal businessarea's: Financiële instellingen, Telecom, Overheid/non-profit, en HIDT (Handel, Industrie, Zakelijke dienstverlening en Transport).
Aino werkt vanuit vijf regio's, heeft circa 1.100 medewerkers en is sedert 5 juni 2000 genoteerd aan de Officiële markt van Euronext Amsterdam.