Persbericht

Management Share vraagt voorlopig uitstel van betaling aan

Amsterdam, 18 mei 2001 De besprekingen die Management Share NV heeft gevoerd met potentiële investeerders zijn afgeketst. Als gevolg daarvan ontbreekt het de vennootschap aan een uitzicht op een zelfstandig voortbestaan. In verband met de in deze situatie noodzakelijke herwaardering van immateriële activa, ontstaat tevens per direct een negatief eigen vermogen. Op grond van de acute liquiditeitsprobemen heeft Management Share heden bij de Rechtbank in Amsterdam voorlopig uitstel van betaling aangevraagd.

Op 25 april jl. maakte Management Share bekend dat in verband met het afblazen van de fusie met SRC Caledon Business Technologies BV de onderneming zich opnieuw moest oriënteren op haar toekomstmogelijkheden. Daartoe zijn intensieve gesprekken gevoerd met geïnteresseerde partijen en hebben uiteindelijk onderhandelingen plaatsgevonden over een transactie. Heden zijn deze onderhandelingen definitief afgeketst op de financiering.

Om strikt persoonlijke redenen heeft de heer G.W.T. Brouwer, voorzitter van het bestuur, besloten per direct af te treden.

Overige informatie bij:
R.A.M. Bus
Directeur
Management Share NV
Hullenbergweg 371
Postbus 12413
1100 AK AMSTERDAM
Tel: (020) 652 02 02
Fax: (020) 652 02 81
E-mail: r.bus@management-share.nl