INTER ACCESS

BT Ignite en Inter Access geven antwoord op Internet Security

Afgelopen week hebben de directie van BT Ignite Nederland BV en Inter Access B.V. de samenwerkingsovereenkomst getekend inzake implementatie en beheer van internet security oplossingen in Nederland.

De behoefte aan maatregelen, vanuit de zakelijke markt, om bedreigingen af te wenden welke de beschikbaarheid, confidentialiteit en/of de integriteit van gegevensstromen in gevaar brengen, vormen de basis voor deze security oplossingen.

Het antwoord op de vraag: 'Hoe kan ik veilig met mijn bedrijf het internet op?', wordt door BT Ignite Nederland en Inter Access gegeven door het uitvoeren van een Quick Scan van 3-4 werkdagen die een inzicht geeft in de bestaande security hiaten. Vervolgens wordt op basis van de scan-uitkomst de optimale security oplossingen vormgegeven, geïmplementeerd en beheerd.

De samenwerking tussen het toonaangevende telecommunicatiebedrijf BT Ignite Nederland, de Nederlandse ICT dienstverlener Inter Access met zijn unieke security oplossingen en het gebruik van de superieure producten portfolio van Watchguard Technologies vormen de pijlers voor deze integrale security oplossing.