Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 18-05-2001 Persbericht district Land van Cuijk

Inbreker aangehouden

Donderdagavond is op de Prof. v/d Brinkstraat te Cuijk door surveillerende agenten een dronken inbreker aangehouden. De man liep daar met een kruiwagen met daarin een elektri-citeitskast. Uit onderzoek bleek dat hij deze kort daarvoor vanaf een bouwterein van een in aanbouw zijnde basisschool had meegenomen. Of er verder nog iets is ontvreemd is nog niet bekend.

Diefstal aanhangwagen (Sambeek)

Donderdagavond is vanaf een inrit van een woning aan De Grotestraat te Sambeek een aan-hangwagen gestolen. Het kenteken van de aanhangwagen is DX-HD-04.

Diefstal aanhangwagen (Mill)

Donderdagmiddag is vanaf een erf aan de Langenboomseweg te Mill een aanhangwagen meegenomen. De daders verschaften zich toegang tot het terrein via een openstaande poort. De aanhangwagen was voorzien van het kenteken TB-LL-53.

Verwarde man dreigt met mes

Donderdagmiddag is de 45-jarige eigenaar van een horecagelegenheid aan de Antillenweg in Mill bedreigd met een mes. Een 56-jarige Udenaar is in verband hiermee aangehouden. De verdachte verkeerde in geestelijk verwarde toestand. Het is nog onduidelijk waarom de man zijn bedreigingen uitte. De verdacht is overgebracht naar het bureau, het RIAGG is inge-schakeld om de man geestelijke hulp te verlenen.

Inbraak in vrachtwagen

Bij een vrachtwagen geparkeerd aan De Valuwe in Cuijk werd op vrijdagochtend ingebro-ken. Uit het voertuig werd een mobiele telefoon meegenomen.