Politiebericht Brabant-Noord: Oss 18-05-2001
Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdag is snelheidscontrole gehouden op de Dorpenweg in Ravenstein. Op deze weg werden 62 van de 600 gecontroleerde voertuigen bekeurd omdat harder reden dan de toege-stane 50 km/u. De hoogste snelheid was 82 km/u.

AUTO GESTOLEN, Oss

Donderdag is vanaf een parkeerterrein aan de Gasstraat in Oss een witte Toyota Carina ge-stolen. Het kenteken van de auto is GG-FJ-64.

Donderdagavond is vanaf het Burchtplein in Oss een paarse Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is 53-GP-GB.

MANNEN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, Oss

Donderdagavond zijn twee mannen van 21 jaar uit Spijkenisse aangehouden. Het tweetal werd, door de bemanning van een surveillanceauto van het korpslandelijke politiediensten, met een auto aangetroffen bij een benzinestation langs de A50 onder Oss. Bij controle bleek, dat de auto eerder deze week in Spijkenisse was gestolen. Hierop werd het tweetal aange-houden en overgedragen aan de politie Rotterdam Rijnmond.

INBRAAK AUTO, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Staringstraat in Oss. Van de auto werd een portier opengebroken. De autoradio werd gesto-len.

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Titus Brandsmaplein in Oss. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De geluidsapparatuur en cd`s werden gestolen.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Mercuriusstraat in Oss. Een deur van de woning werd opengebroken. Uit de woning werden autosleutels gesto-len. Met deze sleutels werd een op de binnenplaats van de woning staande grijze Audi RS4 gestolen. De auto met een waarde van fl. 230.000,- heeft als kenteken 31-GR-NH.

CROSSMOTOR GESTOLEN, Heesch

Vanuit een schuur bij een woning aan de Ophoviusstraat in Heesch is in de nacht van don-derdag op vrijdag een Yamaha crossmotor gestolen. Men wist in de schuur te komen door de deur open te breken.