Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 18-05-2001 Persbericht district AA & Dommel

BRAND IN WONING, Boxtel

Donderdagavond werd brand gemeld in een woning aan de Kasteellaan in Boxtel. Waar-schijnlijk door kortsluiting in een elektrische deken is brand ontstaan. Door de brandweer is het vuur geblust. In de woning ontstond veel rook- en roetschade.

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AANHANGWAGEN, Sint Michielsgestel

Donderdagavond is een 35-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. De man werd aangetroffen met achter zijn auto een aanhangwagen. Bij controle bleek de aanhangwagen in Meteren gestolen te zijn. De aanhangwagen is in beslag genomen en de man is na verhoor heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

Donderdagavond is een 51-jarige man uit Vught bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de van Beresteynstraat in Vught.

MAN AANGEHOUDEN VOOR INBRAAK AUTO, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 30-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd in Rosmalen aangetroffen met spullen die donderdagavond bij een inbraak, in een auto die geparkeerd stond aan het Moleneindplein in Vught, gestolen waren. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK AUTO`S, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een zevental auto`s die geparkeerd stonden aan het Heunpark en de Vliertstraat in Vught. Van de auto`s werd steeds een ruit ingeslagen. De autoradio`s zijn gestolen.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Debussystraat in Boxtel een groene Volvo 850. Het kenteken van de auto is NX-JZ-07.